Ezek is érdekelhetnek

Interjú hipertónia. HÍRKATEGÓRIÁK

5 módszer, amivel csökkentheted a Koleszterin szintedet

A mozgalom újabb figyelemfelhívás a népbetegséggé vált hipertónia veszélyeire, kellő időben történő felismerés és megelőzés fontosságára. A hazánkban élő mintegy 3,5 millió hipertóniás beteg miatt Magyarország is jelentkezett a mozgalomba, melynek során, olyan személyeknél történik adatlap kitöltés interjú hipertónia vérnyomásmérés, akiknek egy éven belül nem volt megmérve a vérnyomása MMMHU Program.

magas vérnyomás és köszvényes gyógyszerek magas vérnyomás felügyelet

A vérnyomásmérő helyek terveink szerint a hipertónia ellátóhelyek, a társszakmák szakrendelései, a háziorvosi és üzemorvosi rendelők és a gyógyszertárak, a munkahelyek és a családtagok lesznek. Önkéntesek segítségével közösségi rendezvényeken, bevásárló központokban is sor kerülhet vérnyomásmérésre.

bogár gyógyszer férfi magas vérnyomás kezelés magas vérnyomás hagyományos orvoslás fórum

Kérjük, hogy jelentkezésével, támogató és segítő részvételével segítse a mozgalom hazai megvalósulását, hogy minél több nem felismert hipertóniás személyt azonosítsunk és a megfelelő ellátáshoz juttathassuk! Jelentkezéskor mindenki megkapja a szükséges dokumentumokat adatlap, beleegyező nyilatkozat.

a bradycardiával járó magas vérnyomás okai lehetséges-e a Pilatesnek magas vérnyomás esetén

Jelentkezni lehet a Nemzeti Koordinátori Iroda e-mail címén: mmm Járai Zoltán.